HABER

Fiat 500’e İngiltere ve Fransa’dan Ödül

Yeni Fiat 500, İngiltere’de “Yılın Otomobili” ve “Yılın En İyi Küçük Elektrikli Otomobili” seçilirken, Fransa’da ise “Green Car – Yılın Yeşil Aracı” ödüllerini kazandı.

Yeni 500, Fransa’da düzenlenen “2020 Otomobil Ödülleri”nde “Green Car – Yılın Yeşil Aracı” ödülünü kazanırken, Birleşik Krallık’ta DrivingElectric web sitesi tarafından verilen “Yılın Otomobili ve En İyi Küçük Elektrikli Otomobil” ödüllerinin sahibi oldu. Yeni 500’ün, “Green Car – Yılın Yeşil Aracı” unvanını almaya hak kazandığı Fransa- 2020 Otomobil Ödülleri’nin jürisinde, sektörün uzman isimlerin yanısıra, otomobilseverler ve onur konuğu olarak oyuncu Arnaud Ducret de yer aldı. Fiat 500, İngiltere’de ise DrivingElectric isimli web sitesi tarafından verilen “Yılın Otomobili ve En İyi Küçük Elektrikli Otomobil” olarak ödüllendirildi. Yeni ve tamamen elektrikli model şık ve ikonik tasarımı, teknolojisi, 320 kilometreye varan menzili ile jüriden övgü topladı. Yeni 500’ün ödül koleksiyonunda 2020 Red Dot Ödülleri’nden “Tasarım Konsepti” ve Almanya’nın prestijli dergisi “Auto Motor und Sport” tarafından verilen “En İyi Tasarım” ödülleri de yer alıyor.

Yorum yazın

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020