LASTİK

Goodyear Simülatörle Lastik Geliştiriyor

Goodyear ve VI-grade, Goodyear’ın Colmar-Berg, Lüksemburg’da bulunan İnovasyon Merkezine son teknoloji DiM250 DYNAMIC Sürüş Simülatörü kurulacağını duyurdu.

Goodyear’ın Avrupa tesisinde ürün geliştirme faaliyetlerini güçlendirmenin yanı sıra, yeni sürüş simülatörü, yakın zamanda başka bir DiM250’nin hizmete sunulduğu Akron, Ohio’daki şirket genel merkeziyle teknik iş birliğini de geliştiriyor. Bunun yanında, Goodyear’ın her iki inovasyon merkezinde de sanal lastik geliştirme süreçlerinin tamamlayıcısı olarak VI-grade COMPACT Simülatörler kullanılıyor. Sürüş simülatörleri, lastik modellerinin geliştirme döngüsünün ilk dönemlerinde geliştirilmesine, test edilmesine ve doğrulanmasına olanak tanırken, en iyi performans gösteren lastiğin ilk prototip oluşturulmadan önce tespit edilmesini sağlıyor. Bu durum, otomotiv geliştirme sürecinin temposuna uyum sağlayarak, doğru lastiklerin, araç üreticileri tarafından talep edildiği doğru zamanda sağlanmasına olanak tanıyor.

Yorum yazın

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020