SEKTÖR

Shell Select Market Sayısını Bine Çıkardı

Cafe-market konsepti ‘Select’ ile yolculuklara keyifli molalar sunan Shell, Select marketlerinin sayısını 1000’e çıkartarak yollardaki lezzet duraklarını 81 ile yaydı.

Yakıt kalitesi deyimlere konu olan ve 1100’ü aşkın istasyonunda misafirlerinin gönül rahatlığıyla faydalanabileceği hizmetler sunan Shell, konforlu lezzet durakları Select marketlerinin sayısını ülke çapında 1000’e çıkardı. Shell’in Türkiye’de 2013 yılında başlayan Shell Select premium market yolculuğu, son yıllarda hem patentli yiyecek içecek markası deli2go’nun ürün çeşitliliğindeki hem de Select hizmet noktası sayısındaki artışla hızlandı. Araç yakıtı ya da şarjına ihtiyaç duymayan misafirlerin de konfor içinde buluşmayı tercih ettiği Shell;  Select marketleriyle, kaliteli yakıt ve temiz tuvalet gibi standart yolüstü ihtiyaçlarını sağlamanın ötesine geçti. Şirket, bünyesindeki uzman bir ekibin çalışmalarıyla 120’si deli2go olmak üzere, sayısı toplamda 1000’in üzerindeki çeşitle ürün gamını oluşturdu. Shell bu sağlıklı ve kaliteli lezzet seçkisini, her gün ortalama 1 milyonun üzerinde misafiriyle buluşturuyor.

Yorum yazın

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020