KAMPANYA

Nissan’dan Yaza Veda Kampanyası

Nissan yetkili satıcıları 14-22 Eylül tarihleri arasında “Nissan’la Yaza Veda Partisi” ile 14-15 ve 21-22 Eylül tarihlerinde tüm hafta sonu, 17-19 Eylül tarihlerinde ise gece 22:00’ye kadar açık olacak.

Nissan Türkiye, tüm Nissan modellerini yakından tanıtmak ve sahip olmak isteyen herkesi “Nissan’la Yaza Veda Partisi’ne” davet ediyor Nissan yetkili satıcıları, 14-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek pek çok sürpriz aktivitelerle Nissan tutkunlarını ağırlayacak. “Nissan’la Yaza Veda Partisi” etkinliklerine katılacak müşteriler, DJ Set up, canlı müzik ve dans grupları, hip hop, salsa, swing atölyeleri, çocuk oyun köşeleri ve canlı performanslar gibi pek çok özel aktiviteden faydalanabilecek. Nissan sahibi olmak isteyenler yeni Nissan modelleri hakkında bilgi alırken, yakınları ise keyifli vakit geçirebilecekler. Türkiye’nin 26 şehrinde, 40 adet bayi ve satış sonrası hizmet noktasıyla Nissan Türkiye ve bayileri “Nissan’la Yaza Veda Partisi” ile herkesi detaylı bilgi almaya ve test sürüşüne Nissan yetkili satıcılarına bekliyor.

Yorum yazın

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020