Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Makyajlanan Forester Türkiye’de

İç ve dış tasarımındaki yeniliklere ek olarak teknolojik olarak da iyileştirilen yeni Subaru Forester e-BOXER 961.188 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeni Forester e-BOXER, iç ve dış tasarımından kullanışlılık detaylarına ve teknolojisine kadar birçok yenilikle satışa sunuldu. 2.0i e-Xclusive, 2.0i e-Xtra ve 2.0i e-Sport olmak üzere üç farklı versiyonla sunulan yeni Forester’ın anahtar teslim fiyat 961.188 TL’den başlıyor. Su Yeşili, Zümrüt Yeşili ve Bronz Kahve olmak üzere üç yeni gövde rengine sahip olan yeni Forester’ın ön tamponu, öz ızgarası ve ön farları daha prestijli bir tasarımla yenilenirken, ön sis farı çerçeveleri üç çizgili bir tasarıma sahip oldu. Forester’ın dış tasarımındaki diğer yenilikler ise, yeni arka tampon koruması ve yeni 18 inç jantlar.

SÜRÜŞ ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLMİŞ

Forester e-BOXER’ın zaten çok sevilen sürüş özellikleri de elden geçirildi. Yeni Forester e-BOXER, süspansiyon sisteminde yapılan iyileştirmelerle hem gövde hareketleri hem de zemin titreşimleri konusunda geliştirildi. Bunlara ek olarak, arazi sürüşü destek sistemi X-Mode’un sürücülere desteğini daha da güçlendiren yeni düzenlemeler yapılırken, arkadan gelen araçların farlarının gözü rahatsız etmemesi için donanımlara eklenen Otomatik Kararan Dikiz Aynası da araçtaki yenilikler arasında yer alıyor. Diğer bir yenilik ise, kamp kültürünü içselleştirmiş olan Subaru müşterisinin çok işine yarayacak olan bagajın tavan kısmında yer alan yeni asma kancaları. Forester’ın iç tasarımında kullanılan malzemelerde de iyileştirmeler yapıldı. Ön ve arka koltuk döşemelerinde, kapı pervazlarında, ön konsol kapağında ve ön konsol yan dekorasyonunda yeni kabin içi doku materyalleri kullanılırken kahverengi deri koltuk döşemesi seçeneği, çift renkli olarak yenilendi.

TEMASSIZ KLİMA AYAR FONKSİYONU VAR

Yüksek standart donanım seviyesi ile öne çıkan yeni Forester’daki en işlevsel yeniliklerden biri Temassız Klima Ayarı fonksiyonu. Yüz tanıma sistemine yeni eklenen el hareketi tanıma fonksiyonu sayesinde el yumruğunun açık veya kapalı olmasına göre yüz tanıma sistemi klima ısısını artırıyor veya azaltıyor. Subaru Forester, yeni eklenen e-Active Shift Control (e-Aktif Vites Kontrolü) özelliği sayesinde yolun güvenli sürüş detaylarını sürücüden önce hesaplayıp uyguluyor. Araç sport sürüş modu devredeyken virajlarda otomatik vites kontrolü yapıyor, viraja girerken vites küçültüyor, virajdan çıkarken ise vitesi yükseltiyor. Özellikle yokuş aşağı inişlerde ve virajlarda şanzıman sistemi G sensörü sinyallerinden aldığı komut ile vitesi küçülterek devri yüksek tutuyor ve daha dengeli sürüş imkânı sağlıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020