Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

TEKNOLOJİ

Opel 2028’de Avrupa’da Tamamen Elektrikli Olacak

Alman üretici Opel, elektrifikasyon stratejisini odak noktasında tutmaya devam ediyor. Opel 2022’den itibaren Combo Life, Vivaro Combi ve Zafira Life modellerini sadece elektrikli olarak sunmaya başlayacak.

Opel, yeni yılda da elektrikliye geçiş hamlesini istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Tüm hafif ticari araç ürün gamı dahil olmak üzere, 11 Opel modeli 2022’nin ortalarına kadar elektriklenecek. Opel, emisyonsuz ürün gamına giden yolda bazı modellerini sadece elektrikli versiyonlarıyla pazara sunmaya hazırlanıyor. Opel tutkunları Combo Life, Vivaro Combi ve Zafira Life modellerini sadece elektrikli olarak sipariş edebilecekler. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Opel CEO’su Uwe Hochgeschurtz, “Elektrikliye bir alternatif yok. Opel, gelecekte çevre dostu yenilikleriyle dikkatleri daha da fazla üzerinde toplayacak. Son derece hızlı bir değişim içindeyiz ve 2024 yılından itibaren istisnasız her Opel modelinin elektrikli bir versiyonunu sunacak olmamız da bu değişimin göstergelerinden biri. Ek olarak, Crossland ve Insignia modellerinin yeni versiyonları da yakında elektrikli olacak. Taahhüdümüz gayet net; 2028 yılından itibaren Avrupa’da sadece elektrikli modellerimizi piyasaya sunacağız” dedi.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020