Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

LASTİK

Continental AllSeasonContact 2, Dört Mevsim Lastiklerin En İyisi Seçildi

Continental’in sunduğu dört mevsim lastiği AllSeasonContact 2, Tyre Review tarafından gerçekleştirilen testle 6 rakibini geride bırakarak test galibi oldu.

Lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental’in sunduğu yeni AllSeasonContact 2, Tyre Reviews’un 2024 Dört Mevsim Lastik Testi’nden zaferle döndü. AllSeasonContact 2, 205/55R16 ebadında 7 farklı dört mevsim lastiğinin VW Golf marka bir araçla denendiği testte, en iyi olduğunu kanıtladı. AllSeasonContact 2, testler sırasında kuru ve ıslak zeminde yol tutuşu, karda çekiş gücü ve düşük yuvarlanma direnci gibi pek çok alanda güçlü bir performans sergiledi. Ayrıca, özellikle en düşük aşınma direnciyle 1000 km’de en ekonomik lastik oldu. Tyre Reviews’dan Jonathan Benson, AllSeasonContact 2 için şunları söyledi: “Dört dörtlük bir performans sergiledi. En düşük aşınma, düşük bir yuvarlanma direnci, mükemmel bir kar tutuşu, ıslak zemin ve buzda da sınıfının en iyisiydi.” Güçlü performansını yeni malzemelerle sırt deseni ve hamur bileşiminde yapılan yenilikçi değişikliklere borçlu olan lastiğin, yuvarlanma direncinde yüzde 6, kilometre performansında ise yüzde 15 iyileşme sağlandı. Continental Pazarlama Direktörü Peter Rob, “AllSeasonContact serisinin başarısının ardından AllSeasonContact 2’nin daha ilk günden ödüller aldı. Testlerden aldığımız galibiyetler de başarımızın en büyük kanıtı” dedi. Continental’in bol ödüllü AllSeasonContact serisinin en yeni ve teknolojik açıdan en gelişmiş üyesi olan AllSeasonContact 2, her türlü hava koşulunda mümkün olan en iyi sürüş kontrolü, daha iyi yakıt verimliliği, gelişmiş güvenlik sunuyor. AllSeasonContact 2, ebatlarda satışa sunuluyor. elektrikli, konvansiyonel içten yanmalı ve SUV araçlar için farklı ebatlarda geniş ürün yelpazesiyle çözümler sunuyor. AllSeasonContact 2’nin yanağında yer alan EV logosu elektrikli araçlar için uyumlu olduğunu vurguluyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020