Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

BOM Karting’te Zayn Sofuoğlu Rüzgarı Esti

BOM Karting Takımı, Tosfed Micro Destek Kupası’nı Zayn Sofuoğlu’nun muhteşem performansıyla birincilik alarak tamamladı.

22-23 Haziran tarihlerinde İzmit Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası yüksek seyirci katılımıyla festival havasında geçti. Şampiyon milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun da BOM Karting’i desteklemek için geldiği şampiyonada üçüncü ayak yarışları, rekabet dolu anlara sahne oldu. Türkiye’nin en genç karting sporcusu unvanına sahip Zayn Sofuoğlu, TOSFED Micro Destek Kupası’nda muazzam bir performans sergileyerek sezonun üçüncü ayak yarışlarını birincilikle tamamlayarak haftayı kupa ile taçlandırdı. Mini kategoride yarışan BOM Karting takımının sporcularından Rüzgar Evci, ilk iki yarışında gösterdiği etkileyici performansla ikinci sıraya yükseldi ancak son yarışta yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle şampiyonanın üçüncü ayağını dördüncü sırada tamamladı. Diğer Mini kategori sporcusu Efe Ayhan ise hızlı ve istikrarlı mücadelesiyle takımına önemli puanlar kazandırdı. Ayhan, hafta sonunu altıncı sırada tamamlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. BOM Karting Takımı, Türkiye Karting Şampiyonası’nda gösterdiği güçlü performansla yoluna devam ediyor. Motul Türkiye Karting Şampiyonası Dördüncü Ayak yarışları 10 – 11 Ağustos’ta Uşak Karting Pisti’nde yapılacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020