Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Yeni 3008 Şimdiden 50.000 Adet Sipariş Aldı

Yeni Peugeot 3008, Avrupa genelinde yollara çıktıktan sadece iki ay sonra toplam 50.000 sipariş alarak önemli bir başarı elde etti.

Peugeot’nun yeni nesil ileri seviye SUV’u yeni 3008, Avrupa pazarında satışa sunulmasından yalnızca iki ay sonra 50 bin adet sipariş alarak başarılı bir başlangıç gerçekleştirdi. Yeni 3008 satışlarının yüzde 25’ini ise tamamen elektrikli versiyon oluşturdu. Mart ayında Fransa’da pazara sunulan ve daha sonra mayıs ayında önemli Avrupa pazarlarında yollara çıkmaya başlayan yeni 3008, bu başarıyla birlikte hedeflenenin çok ötesinde bir satış performansı sergiledi. Yeni Peugeot 3008 siparişlerinin büyük bölümü, ürün gamının en üst noktasında konumlandırılan GT donanımlı versiyon için veriliyor ve bu da markanın üst sınıf ana akım stratejisini destekliyor. Yeni Peugeot 3008, şu an Avrupa’da üç farklı güç-aktarma sistemiyle yollara çıkıyor: Elektrikli 210 HP, Hibrit 136 e-DCS6 ve Plug-in Hibrit 195 e-DCS7. Diğer taraftan yakın zamanda yeni 3008’in ürün gamına eklenecek olan elektrikli 320 HP Dual Motor AWD versiyonu ve 680 km ile rekor menzil sunan elektrikli 230 HP Uzun Menzil versiyonuyla elektrikli ürün gamı çeşitliliği daha da artacak. Böylece ilerleyen dönemlerde elektrikli araç performansı daha da artacak ve modelin elektrikli araç ürün gamı çeşitlenmeye devam edecek. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020