Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Honda’nın Makyajlı HR-V Modeli Türkiye’de

Makyajlı HR-V e:HEV’in Elegance donanım versiyonu 1 milyon 690 bin TL, Advance versiyonu 1 milyon 787 bin TL ve Style+ donanım versiyonu ise 1 milyon 980 bin TL ile satışa sunuldu.

Honda’nın en sevilen hibrit SUV modellerinden biri olan HR-V e:HEV’in makyajlı versiyonu satışa sunuldu. Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanan modelin iç-dış tasarımı ve renk seçenekleri yenilenirken; verimli hibrit güç aktarma sistemi de sürüş kolaylığı ve konfor sunmaya devam ediyor. Türkiye’de Elegance, Advance ve Style+ olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği ve yeni eklenen Derin Mavi ve Kül Gri renk seçenekleriyle satışa sunulacak model, 1 milyon 690 bin TL’lik başlangıç fiyatına sahip olacak. Honda HR-V e:HEV’de sunulan 1,5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli ve iki elektrikli motora sahip hibrit e:HEV güç-aktarma sistemi, makyajlanan modelinde de yakıt tüketimi ve esnek sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor. Güçlü ve verimli motor performansının yanı sıra Honda mühendisleri tarafından iç mekanın ferah tasarımına katkı sağlamak amacıyla geliştirilen yakıt deposunun ön koltukların altındaki yerleşimi de korunuyor. Bu uygulama sayesinde kullanım gereksinimine bağlı olarak arka koltukları, yukarı veya zemine doğru katlanma esnekliği sunan çok yönlü arka Sihirli Koltuklar ile geniş bir kabin içi kullanım alanı ve işlevsellik sunulmaya devam ediyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020