Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Huawei Aito M7 Pro Sipariş Almaya Başladı

Huawei ile Seres ortaklığında geliştirilen Aito markasının yeni modeli Aito M7 Pro, 26 Ağustos’ta tanıtıldı ve yalnızca 48 saat içinde 6.000’in üzerinde sipariş aldı.

Dört farklı konfigürasyonda sunulan M7 Pro’nun fiyatı, 35.100 – 40.700 USD arasında değişiyor. M7 Pro, kardeş modeli M7 Ultra’dan, Lidar ünitesi yerine daha temel bir görüş tabanlı sürüş destek sistemi kullanmasıyla ayrılıyor. Huawei’nin Qiankun 3.0 ADS sisteminin temel versiyonu olan bu sistem, otoyollar ve şehir içi yollarda Navigate on Autopilot (NCA) özellikleri sunuyor ancak Ultra modelinde bulunan gelişmiş şehir navigasyonu özelliklerine sahip değil. Pro modelinde milimetre dalga radarları, yüksek çözünürlüklü kameralar ve ultrasonik sensörler gibi çeşitli sensörler bulunuyor. M7 Pro’nun güç aktarım sistemi Ultra versiyonuyla aynı. Araç, menzil uzatıcı olarak kullanılan 1.5T motor ile 38.5 kWh lityum demir fosfat bataryaya sahip. Bu konfigürasyona bağlı olarak araç, CLTC’ye göre 200 km tamamen elektrikli menzil ve 1290 km’ye kadar toplam menzil sunuyor. M7 Pro’nun teslimatlarına 27 Ağustos’ta başlandı. Seres, ilk hafta içinde 3.000 adet teslimat yapmayı ve ilk ayda 10.000’in üzerinde satış gerçekleştirmeyi hedefliyor. M7 Pro, daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak konumlandırılmış olup, temel özellikleri daha düşük bir maliyetle sunması nedeniyle hızlı bir satış başarısı elde etmiş durumda.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020