Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Vosmer Otomotiv 15. Yılını Kutluyor

Bu sene 15. yaşını kutlayan Vosmer Otomotiv, 2024 yılını 9 bin adedin üzerinde otomobil satışıyla tamamlamayı hedefliyor.

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, İzmir’deki 3 lokasyona yayılmış tesisleriyle sektörün önde gelen oyuncuları arasında yer alıyor. Kuruluşunun 15’inci yılını geride bırakan Vosmer Otomotiv’in Genel Müdürü Siyon Karmona,“Kuruluş yılımız olan 2009’u 879 yeni araç satışıyla tamamlamıştık. 2023 yılında ise bu rakamı 8 bin 44 adede çıkardık ve yaklaşık 9 katlık bir artış gerçekleştirdik. Ayrıca 2023’te bin adetten fazla ikinci el araç satışı yaptık. Geçen 15 yılda 70 binden fazla sıfır kilometre araç satışına imza atarken 11 bin adedin üzerinde de ikinci el aracı müşterilerimizle buluşturduk. 2009 yılında grubumuz içerisindeki pazar payımız 1.79 civarındaydı, 2023 yılında geldiğimiz noktada pazar payımızı yaklaşık 4.8’e çıkardık. İzmir’deki otomobil satışlarından aldığımız pay ise yüzde 11-12 seviyesinde” dedi.  Yılın ilk 7 aylık döneminde 5 binin üzerinde sıfır ve ikinci el satışı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Siyon Karmona, “Bu dönemde yaklaşık 35 bin adet de servis iş emri açtık. Yıl sonu itibarıyla hedefimiz ikinci yarı yılda düşen pazara rağmen toplamda 8 bin adedin üzerinde sıfır kilometre ve bin adedin üzerinde de ikinci el araç satışı gerçekleştirmek. Servis tarafındaki hedefimiz ise 62 bin servis iş emri açarak hacmimizi korumak. Bizim için en değerli başarılardan ve gurur verici olaylardan birini Skoda tarafında yaşadık. Bu başarı da Skoda Bornova şubemizin Yüce Auto tarafından hem satış hem de servis alanlarında Türkiye’nin 2023 yılındaki en başarılı bayisi seçilmesi oldu” diye konuştu. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020