Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Dacia’dan yeni Model Atağı

Tamamen yenilenen Sandero, Sandero Stepway ve Logan 29 Eylül 2020’de tüm detaylarıyla günyüzüne çıkacak.

Dacia; Sandero, Sandero Stepway ve Logan’ın üçüncü nesillerinin ilk fotoğraflarını yayınladı. tanıtıyor. Önceki nesillerinin ruhunu koruyarak yenilenen ve erişilebilir fiyatlarla müşterileriyle buluşmaya devam edecek modeller, markanın temel felsefesi yalınlık ve güvenilirlikten ödün vermeden daha fazla modernlik, daha fazla ekipman ve çok yönlülük sunuyor. 

HERŞEY LOGAN’LA BAŞLADI

Logan ile tek bir modelden başlayan ve bugün eksiksiz bir ürün gamına ulaşan Dacia’nın Sandero modeli 2017’den bugüne Avrupa’nın en çok satan perakende modeli olmayı başardı. Belirgin hatları ve dizayn detaylarıyla yeni Sandero, daha güçlü bir karakter ve sağlamlığa vurgu yapan tasarımıyla yola çıkmaya hazırlanıyor. Otomobil, bir önceki nesle göre daha eğimli ön camı ve alçak tavanı  ile daha akıcı bir görünüme sahip. Yerden yüksekliği artmasına rağmen yeni Sandero, daha geniş kanallar ve tekerlek yapısı sayesinde daha alçak izlenimi veriyor. 

ÇOK YÖNLÜ STEPWAY

Yeni Sandero Stepway ise, Dacia ürün gamının çok yönlü modeli olarak öne çıkıyor. Stepway, SUV DNA’sı vurgulanan ve macerayı çağrıştıran tasarımı ile Sandero’dan farklılaşıyor. Daha belirgin hatlara sahip kaput, ızgara altındaki krom Stepway logosu sis farlarının üzerindeki eğimli yapı, modeli fark edilir kılıyor. Tamamen yeniden tasarlanan yeni Logan’ın silueti daha dinamik ve akıcı, ayrıca bir önceki nesle göre biraz daha uzun. Otomobilin dinamik çizgisine; akıcı tavan çizgisi ve yüzeyi daraltılmış yan camlar katkıda bulunuyor. Y formundaki farlar, gövdenin hatlarıyla uyumlu jantlar, daha şık tasarıma sahip kapı kolu gibi ayrıntılar yeni Sandero ile benzerlik taşıyor. Y biçimindeki ön ve arka farlar, Dacia’nın yeni ışık imzasını oluşturuyor. Üçüncü nesle daha güçlü bir kimlik kazandıran bu imza, modellerin daha geniş görünmesini sağlıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020