Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Makyajlı C3 Satışa Sunuldu

Makyajlanmış Citroen C3, 22 Eylül itibariyle 156.500TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Citroen, tüm dünyada en çok satan modeli olan C3’ün makyajlı versiyonunu Türkiye’de satışa sundu. Satışa sunulduğu günden bu yana yaklaşık 4,5 milyon adet satan C3, Aralık 2019 sonu itibariyle Citroën ürün gamının en çok satan modeli Avrupa B segmentinin en çok satan ilk beş modelinden birisi oldu. 2016 yılında yollara çıkan üçüncü nesil C3, tüm dünyada 850.000 adet satarak oldukça başarılı oldu.

CXPERIENCE KONSEPTİNDEN İZLER TAŞIYOR

Makyajlanmış C3, yeni ön tasarımıyla Citroen ürün gamının tasarım dilini tamamen yeni bir noktaya taşıyor. Söz konusu yeni ön tasarım, 2016 yılında Paris Otomobil Fuarında sergilenen CXPERIENCE konsept otomobilinden esintiler taşıyor. Söz konusu esintiler yeni Citroen C3’e yeni ve daha heybetli bir görünüm kazandırmış. Logo ile birlikte krom bir şerit LED gündüz farları arasında boylu boyunca uzanıyor ve otomobilin genişlik algısına katkı sağlıyor. Ayrıca tüm donanım seviyelerinde LED teknolojisiyle donatılan yeni ön farlar dikkat çekiyor. Alt bölümdeki renkli krom çerçeveleri yenilenmiş Citroen C3’e modern ve havalı bir görünüm kazandırmış. Airbump®’daki kapsül tasarımını andıran yeni arka yan panel desenleri otomobilin geneline hakim modern ve havalı görünümü tamamlarken, 3-Boyutlu tasarıma sahip stop lambaları da modern ama aynı zamanda daha teknolojik bir görünümü beraberinde getiriyor. Bagaj kapağının ortasındaki krom çerçeveli parlak siyah marka logosu arka kısımdaki modern görünümü tamamlıyor. C3, gövde renklerinden, çift renk uygulamasına, sis farları ve Airbump® çevresinde yeni renkli süslemeler ve tavan kapsülünü süsleyen renk uygulamaları da dahil olmak üzere çok zengin kombinasyon çeşitleri sunabiliyor. Yeni C3; yedi gövde rengi, Airbump® ve sis lambalarını çevreleyen dört Renk Paketi, dört tavan rengi seçeneği, üç tavan dekoru rengi dışında 16 inç yeni jant modeli ile segmentinin en kişiselleştirilebilir otomobillerinden biri.

İÇ MEKAN DA KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİYOR

Kişiselleştirme programı, La Maison Citroën (Techwood renk teması) iç mekanda da devam ediyor. Standart olarak sunulan renk teması dışında biri daha sıcak ve şık, diğeri daha dinamik olmak üzere iki renk seçeneği daha bulunuyor. C5 Aircross’da olduğu gibi yeni C3’de de Advanced Comfort koltuklar kullanılmış. C3’ün iç mekanında bulunan Mirror Screen, Apple CarPlay™ teknolojisi akıllı telefonun sisteme bağlanmasını ve akıllı telefon ekranının aracın ekranına yansıtılmasına imkân sağlıyor. Sürücü böylece akıllı telefonundaki multimedya içeriklere bu ekran üzerinden ulaşabiliyor veya akıllı telefonunu bu dokunmatik ekran üzerinden kumanda edebiliyor. Citroen C3 ülkemize Euro 6 emisyon normlarını karşılayan benzinli motor seçenekleriyle ithal ediliyor. Başlangıç seviyesinde; sadece 5-ileri manuel şanzımanla sunulan 83 beygir gücünde üç silindirli PureTech 83 S&S motor yer alırken, bir üst basamakta ise tam otomatik EAT6şanzımanla kombine edilen 110 beygirlik PureTech 110 S&S ünite görev yapıyor. Otomobil güvenlik donanlarıyla da iddialı. C3; yeni ön park sensörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma, aktif güvenlik fren sistemi, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği, şerit ihlal uyarı sistemi, hız limit panoları okuma sistemi, hız sabitleme ve hız sınırlandırma olmak üzere sürüş güvenliğini ve sürüş konforunu destekleyen 12 adet sürüş destek sistemi ile yollara çıkıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020