Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

TEKNOLOJİ

Delphi Technologies’ten Yeni Fren Balatası

Otomotiv markaları için küresel çapta orijinal ekipman kalitesinde çözümler sunan Delphi Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisini satışa sundu.

Avrupa’da hızla büyüyen araç parkının talebini karşılamak üzere satış sonrası fren programını genişletmeye devam eden Delphi Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisini satışa sundu. Orijinal ekipman kalitesi anlamında  her biri Avrupa pazarındaki ilk uygulamalar olan yeni fren balataları serisi Land Rover, Opel, DS, Hyundai, Audi ve Volkswagen markaları için pazardaki yerini aldı. Söz konusu markaların popüler modellerine yönelik çıkarılan yeni seride bu kez hafif ticari araçlara yönelik fren balatası çözümleri de sunuldu. Delphi Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisiyle birlikte Avrupa fren pazarının yüzde 98,5’ini tek başına kapsamaya başladı. Delphi Technologies, pazara erkenden sunduğu orijinal ekipman kalitesinde fren balataları sayesinde yeni araçların servislerdeki onarım sürelerini kısaltmayı ve otomotiv satış sonrası sektöründe ürün çeşitliliğini artırmayı hedefliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020