Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Makyajlı Jaguar F-Type Türkiye’de

Yenilenmiş Jaguar F-TYPE, 2.0 litrelik motoru, teknolojik iç detayları ve daha da keskin hatlara sahip dış tasarımıyla Türkiye’de yollara çıkıyor.

Makyajlanmış Jaguar F-TYPE, Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları ve Jaguar Online Rezervasyon Platformu üzerinden otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor. İlk olarak Coupe tasarımla satışa sunulacak olan Jaguar F-TYPE’ın, önümüzdeki aylarda Convertible seçeneği de sınırlı sayıda showroom’da yerini alacak. 

300 BEYGİR GÜCÜNDE

Yenilenmiş Jaguar F-TYPE’ın 2.0 litrelik 300 HP güç üreten turboşarjlı dört silindirli motoruna, direksiyona monte edilmiş vites kanatçıkları ile de yönetilen Quickshift şanzıman eşlik ediyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 5.7 saniyede ulaşabilen Jaguar F-TYPE’ın egzoz sesi, yüksekliği ve tonu standart olarak sunulan Değiştirilebilir Aktif Egzoz sistemiyle kontrol edilebiliyor.

SÜRÜCÜ ODAKLI İÇ MEKAN

Jaguar F-TYPE’ın 2013 yılında ‘’World Car Design of the Year’’ ödülüne layık görülen formundan geliştirilen F-TYPE, güvenli duruşunu Premium LED farlarla pekiştiriyor. Yeni Jaguar F-TYPE’ın kokpit tasarımındaki kolay kullanımlı kumanda paneli ve göstergeleri, hem işlevsel hem de ergonomik özellikleri sportif bir stille birleştiriyor. İç tasarımda, sürücü odakta kalmaya devam ederken her öğe sadeliği artırmak için yeniden değerlendirilmiş. 

KOLTUKLAR 8 KG HAFİFLEMİŞ

Yenilenmiş Jaguar F-TYPE’ın koltukları, spor otomobiller düşünülerek tasarlanmış. Koltukların daha hafif magnezyum yapısı, daha önceki modeline göre 8 kg’nin üzerinde ağırlık tasarrufu sağlıyor. Koltukların ince formu daha az yer kaplarken, yolcuya daha fazla alan yaratıyor. Performans koltuklar ise dinamik sürüş sırasında daha yüksek yan destek sağlarken, daha fazla konfor için soğutma seçeneği de sunuyor.

12.3 İNÇ TFT EKRAN VAR

Direksiyonun 3 kollu tasarımı tüm temel fonksiyonları rahatça yerine getirirken, elleri direksiyondan ayırmadan vites değiştirmeyi sağlayan kanatçıklar ile sürücülere kullanım kolaylığı sağlanıyor. Daha fazla sürücü odaklı teknolojiler sunan Jaguar F-TYPE’da, özelleştirilebilen yüksek çözünürlüklü 12,3 inç TFT gösterge paneli yer alıyor. Ayrıca, Apple CarPlay bağlantı imkanı sunan multimedya sistemi, üstün Meridian ses sistemi ile taçlanıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020