Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

TEKNOLOJİ

Audi Yazılım Geliştirme Ofisi Açtı

Audi, Volkswagen Grubu bünyesinde yer alan Yazılım Geliştirme Merkezi (SDC-Software Development Centers) üslerine Ingolstadt’la dahil oldu.

Audi’nin devreye aldığı ilk SDC olan Ingolstadt’taki SDC, şirket içinde akıllı, ölçülebilir, müşteri odaklı ve güvenli IT çözümlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Audi fabrikasına yakın bir lokasyonda kurulan Audi SDC, böylece hem fabrika çalışanlarının uzmanlık alanlarıyla ilgili yakın teması sağlamaya, hem de onların sürekli çalıştıkları ortamlarından bir nebze de olsa uzaklaşmalarına imkan tanıyarak farklı düşünme biçimlerine kanalize olabilmelerine imkan tanıyor. Yazılım geliştiricilerini, UX tasarımcılarını ve bulut platformu uzmanlarını tek çatı altında toplayan Audi SDC, bu sayede ekipler arası yakınlığı ve diyaloğu artırarak, çözümlerin daha hızlı ve çok daha fazla yaratıcı düşünceyle geliştirilebilmesini amaçlıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020