Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

Mercedes Üst Üste 7.Kez Takımlar Şampiyonu!

Imola GP’sinde ilk iki çizgiyi Lewis Hamilton ve Valteri Bottas’la kapatarak duble yapan Mercedes-AMG Petronas, 2020 sezonunda Takımlar Şampiyonluğu’nu ilan etti.

Sezonun 13’üncü yarışı olan Imola GP’sinde ilk iki çizgiyi Lewis Hamilton ve Valteri Bottas’la kapatarak duble zafer yaşayan Mercedes-AMG Petronas, bu sonuçla turbo hibrit çağına geçiş olarak bilinen 2014 yılından bu yana Takımlar Şampiyonluğu’nu başka hiçbir takıma vermeyerek peş peşe 7. şampiyonluğuna uzandı. Mercedes-AMG Petronas bu sonuçla, Ferrari’nin üst üste 6. şampiyonluğunu geçerek yeni  rekorun da sahibi oldu.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020