Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Borusan Otomotiv Premium’dan Yeni Kampanya

Borusan Otomotiv Premium’un yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyası kapsamında otomobilseverler, 12 ay ve daha uzun bireysel kiralama seçenekleri ile kiralama başlangıcından 3 ay sonra ödeme fırsatından yararlanabiliyor.

Borusan Otomotiv Premium, BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover modellerinde sunduğu seçenekler sayesinde sürücülerin premium segment, konfor, performans ve sürüş keyfi taleplerinin tamamını karşılayabiliyor. Ayrıca, yıl sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında otomobilseverler, 12 ay ve daha uzun bireysel kiralama seçenekleri ile kiralama başlangıcından 3 ay sonra ödeme fırsatından yararlanabiliyor. BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover modellerini Borusan Otomotiv Premium güvencesi ile bireysel veya kurumsal amaçlı kiralayan kullanıcılar, böylece uzun dönem operasyonel kiralamanın ayrıcalıklarına da sahip oluyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020