Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Jeep’ten Aralık Kampanyası

Jeep Renegade ve Compass sahibi olmak isteyenler 45 Bin TL’ye varan takas avantajı ve 100 Bin TL’ye 12 ay yüzde 1,33 faizli kredi imkanından yararlanabiliyor.

Jeep, yılın son ayında iddialı bir satış kampanyası hayata geçiriyor. Aralık ayında Jeep sahibi olmak isteyenler, araçlarını hiç beklemeden, hemen teslim alabiliyor. Fark yaratan yüksekliğini güçlü tasarım ve teknolojisiyle birleştiren Jeep Compass ile Jeep Renegade, 45 Bin TL’ye varan takas avantajı ve 100 Bin TL’ye 12 ay yüzde 1,33 faizli kredi imkanıyla showroomlarda yerini alıyor. Aralık ayında Jeep Renegade 284 bin 450 TL, Jeep Compass ise 399 Bin 950 TL’den başlayan fiyatlar ve hemen teslim avantajı ile satışa sunuluyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020