Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Castrol ve Ford İş birliğinin Çevreye Etkisi

Castrol ve Ford’un ortak mühendislik ile geliştirilen ürünleri karbon nötrleme programıyla 5 yılda 83 milyon litre karbon salımı nötrlendi.

Castrol ve Ford’un uluslararası arenada bir asrı aşkın güçlü iş birliği, tüketicilerinin önceliklerini merkeze alıyor. Uzun soluklu ve geniş kapsamlı iş birliği çerçevesinde geliştirilen ürünleri kullanan sürücüler; hem araçlarının sunacağı en iyi performansa ulaşıyor hem de yakıt tasarrufu sağlıyor ve karbon salımının azaltılmasına da katkıda bulunuyorlar. Ford araçlarına özel geliştirilmiş ve ilk dolum yağı olarak da kullanılan Castrol madeni yağları, Castrol tarafından yürütülen karbon nötrleme programı ile 2015 yılı başından bugüne kadar 83 milyon litre karbon salımını nötrlemiş durumda. Bu rakam; her yıl ortalama 15 bin km yapan, yaklaşık 20 bin benzinli aracın ürettiği karbon salım miktarına eşdeğer.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020