Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOSİKLET

Elektrikli Scooter Silence Satışa Çıktı

Elektrikli scooter alanında Avrupa’nın pazar lideri olan İspanyol Silence, Türkiye’de satışa çıktı. Silence’ın fiyatları 39 bin 900 TL’den başlıyor.

Elektrikli scooter alanında Avrupa’nın lider markası Silence, Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlandı. Uzun ömürlü taşınabilir bataryaları, yüksek performansı ve teknolojisiyle dikkatleri çeken Silence, kişisel ve kurumsal kullanım için farklı model seçenekleriyle tüketicilerle buluştu. Silence’ın S01 Urban, S02 Low Speed ve S02 High Speed modelleri bireysel kullanıcıların beğenisine sunulurken, S02 Low Speed Kurumsal ve S02 High Speed Kurumsal modelleri kurumların ihtiyaçlarına uygun tasarımıyla görücüye çıktı. Birbirinden özel 5 farklı modeliyle oldukça geniş bir kitleye hitap eden Silence’ın satış fiyatı ise 39 bin 900 TL’den başlıyor. Silence, Maslak’ta yer alan ve elektrikli otomobillerin özel servisi konumundaki E-Garaj’da da sergileniyor.

BATARYASI BAVUL GİBİ TAŞINABİLİYOR

Silence modelleri, gücünü 5,6 kWh gücündeki lityum iyon bataryadan alıyor. 120 km’ye kadar menzil sunabilen bu batarya, su geçirmemesi ve -20’den +55 derecelere kadar hava sıcaklıklarına dayanıklı olmasının yanında 2 yıl garanti kapsamında satılıyor. Silence’ın en büyük farkı ise benzersiz kullanım kolaylığına sahip bataryasından geliyor. Öyle ki, selenin altında yer alan batarya kutusu (Power Battery Point) yerinden kolayca çıkartılarak tekerlekli bir valiz gibi rahatlıkla taşınabiliyor. Böylece batarya ev, işyeri, ofis, restoran gibi birçok noktada şarj edilebiliyor. Ayrıca, Silence bataryaları güneş enerjisiyle de şarj olarak çevreye maksimum katkı sağlıyor. 220 V ev tipi prizde 4,5 saatte tam şarj edilebilen batarya, hızlı şarjı da destekliyor.

GERİ VİTESİ DE VAR

Silence, birçok özelliği tüm modellerinde standart olarak sunuyor. Taşınabilir batarya paketi Silence’ın standartlarını temsil eden en önemli özellik arasında yer alıyor. Bununla birlikte, Eco, City ve Sport olmak üzere üç farklı sürüş modu ile  otomatik geri vites özelliği yine Silence’ın tüm modellerinde standart olarak yer alıyor. İkili koltuk düzeniyle birlikte iki kaskın rahatlıkla sığabildiği bir bagaj alanı sunuyor. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020