Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Hyundai’den Şubat Kampanyası

Hyundai, Şubat ayı bitmeden yeni bir otomobil alacaklara fiyat indirimleri sunuyor. Hyundai’nin beğenilen C-SUV modeli Tucson’da 37.000 TL’ye varan indirim yapılıyor.

Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak kampanyada sıfır faiz imkanı sunan Hyundai Assan, en çok talep gören modellerinde nakit indirimleri de yapıyor. Sportif görüntüsüyle dikkat çeken Hyundai Tucson N Line’da 37.000 TL’ye varan nakit indirimi ve aynı zamanda sıfır faiz kampanyası var. En az Tucson kadar segmentinde üst sıralarda yer alan Kona ise makyajlı olarak geçtiğimiz Aralık ayında satışa sunulmuştu. Kona da rekabetçi yapısıyla öne çıkarken aynı zamanda 219.605 TL’den başlayan fiyat etiketiyle yeni sahibini bekliyor. Kampanya dahilinde sadece SUV’larda değil aynı zamanda Türkiye’de ürettiği i10 ve i20 modellerinde de üstün avantajlar sunuyor. Hyundai Assan, i10 modelinde 6 ay sonra ödeme imkanı sağlarken, üstelik 4.000 TL’ye varan indirim de yapıyor. Baştan sona yenilenerek geçtiğimiz aylarda satışa sunulan yeni i20 modelinde de sıfır faiz ve 11.000 TL’ye varan indirim yapılıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020