Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Alfa Romeo’dan Mart Kampanyası

Alfa Romeo’nun Mart kampanyasında Giulietta, Giulia ve Stelvio modellerinde anahtar teslimde cazip indirimler sunuluyor.

Alfa Romeo, mart ayında avantajlı nakit indirim kampanyasını hayata geçiriyor. Ay boyunca dizel otomatik Giulietta’nın “Sprint” versiyonları 299 bin 900 TL’lik başlangıç fiyatı ile satışa sunuluyor. Sportif tasarımıyla dikkat çeken Sprint versiyon Giulietta’larda, 18 inçlik alüminyum jantlar, 6,5” Dokunmatik Ekran ve Türkçe Navigasyon, kırmızı dikişli kumaş -Alcantara- spor koltuklar, sportif süspansiyon ve arka park sensörleri gibi özellikler bulunuyor. Mart ayında Alfa Romeo’nun sportif SUV’u Stelvio ve performanslı sedanı Giulia sahibi olmak isteyenlere ise 70 bin TL değerinde Premium Pack donanım paketi hediye ediliyor. Alfa Romeo Stelvio ve Giulia için ay boyunca 360 bin TL’ye 18 ay vadeli, yüzde 0,99 faiz oranlı kredi imkânı da sunuluyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020