Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Mobil Oil Yeni Merkezler Açıyor

2020 yılında pandemiye rağmen 10 yeni Mobil 1 Center açarak hizmet alanını genişleten marka, Sakarya’da açılan Yılbar Otomotiv Mobil 1 Center’la birlikte Türkiye genelindeki Mobil 1 Center sayısını 75’e çıkardı.

Mobil Oil Türk A.Ş. çatısı altında kapsamlı yağ değişimi ve bakım hizmeti veren Mobil 1 Center, Türkiye genelindeki servis ağını güçlendirmeye devam ediyor. 2020 yılında pandemiye rağmen 10 yeni Mobil 1 Center açarak hizmet alanını genişleten marka, 2021 yılına da yeni yatırımlarla başladı. Bu kapsamda, Sakarya’da açılan Yılbar Otomotiv Mobil 1 Center’la birlikte Türkiye genelindeki Mobil 1 Center sayısı 75’e çıktı. Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı Mobil 1 ile kaliteli hizmetin birarada sunulduğu Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde, uzman ekip kontrolünde yapılan yağ değişiminin yanı sıra 10 kritik nokta kontrolü ücretsiz olarak sunuluyor. Lastiklerden frenlere, yağ seviyesinden süspansiyon sistemine kadar gerçekleşen bu 10 kritik nokta kontrolü, uzman ekiplerce sadece 15 dakikada sağlanabiliyor. Araç motorunun tüm yağ ihtiyaçlarını otomobil üreticisi tavsiyelerine göre en yüksek standartlarda karşılayan ve Türkiye genelinde yaygın bir ağa sahip olan Mobil 1 Center hizmet noktalarında, tüm Mobil 1 motor yağları serisi ise eksiksiz olarak yer alıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020