Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

Hamilton Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

2021 Formula 1 sezonunun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix’sini, Mercedes-AMG Petronas Takımı’nın 7. kez Dünya Şampiyonluğu’nu bulunan pilotu Lewis Hamilton kazandı.

2021 Formula 1 sezonunun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix’sini Mercedes-AMG Petronas Takımı pilotu Lewis Hamilton kazanırken, Max Verstppen ikinci, Valtteri Bottas ise podyumdaki üçüncü basamağı elde etti. Sezona 25 tam puan alan Lewis Hamilton ve 16 puan alan Valtteri Bottas ile birlikte Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Takımı da 41 puanla şampiyonaya lider olarak başladı. Lewis Hamilton kariyerinin 96’ncı zaferine ulaşırken, 2015 yılından günümüze ilk kez bir açılış yarışını da kazandı. 2021 Bahreyn Grand Prix’si oldukça rüzgarlı ve sıcak bir havada 57 tur boyunca kıyasıya bir mücadelede sonuçlandı. 5.4 km’lik Sakhir Pisti’nde 20 pilot ve 10 takım yarışırken, 16 pilot damalı bayrağının altından geçti. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020