Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

208 Avrupa’da En Çok Satan Otomobil Oldu

Peugeot, 2021 yılının ilk iki ayında Avrupa’da rekor satış performansı sergiledi. Peugeot 208 en çok satan, SUV 2008 ise en çok satan dördüncü otomobil oldu.

Peugeot 208, iki ay üst üste, Avrupa’nın en çok satan otomobilleri listesinde zirvede yer alıyor. Marka aynı zamanda tarihinde ilk kez hem ay bazında hem de yıl toplamında birinci sırada yer alıyor. Peugeot SUV 2008 de son derece başarılı bir performans sergiliyor. 2008, %21 küçülen pazarda 2020 yılına göre %64 artışla ay bazında üçüncü sırada yer alırken 2021 yılı toplamında dördüncü sırada yer alıyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020