Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Skoda Enyaq Red Dot’tan Ödül Aldı

Skoda’nın ilk yüzde 100 elektrikli SUV modeli Eenyaq iV, güçlü tasarımını Red Dot prömiyerinde aldığı ödülle birlikte taçlandırdı.

Enyaq iV, tasarım konusunda Skoda markasının ne kadar iddialı olduğunu bir diğer kanıtı olarak markaya şimdiye kadarki 16. Red Dot Ödülü’nü getirdi. Enyaq iV’nin cesur tasarım felsefesi, akıcı çizgileri ve dikkat çekici ön panjuru büyük beğeni topladı. Skoda bu tasarımı opsiyonel Kristal Yüz seçeneğiyle birlikte radyatör ızgarasında kullandığı 131 LED ile ışıklandırarak daha ileriye taşımayı başardı. Dünyanın en bilinen tasarım yarışması, aynı zamanda yüksek kaliteli ürün tasarımının da bir sembolü olarak gösteriliyor. Yaklaşık 50 kişilik bir gruba sahip uluslararası jüri üyeleri, bağımsız gazeteciler, tasarımcılar ve öğretim görevlilerinden oluşuyor. Bu yıl 66. Kez düzenlenen Red Dot Ödülleri’nde uzmanlar 60 civarında ülkeden 7 bin 800 kadar ürünü değerlendirdi. Uzmanlar inovasyon, kalite, fonksiyonellik, dayanıklılık ve ekolojik sürdürülebilirlik gibi kriterlere özellikle önem verdiler. Bu kriterler ışığında Enyaq iV, herkesin gıpta ettiği ödülün sahibi oldu.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020