Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Dacia Münih’te Yeni Aile Otomobilini Tanıtacak

Dacia, Münih’teki 2021 IAA Mobilite fuarında bir dünya prömiyeri ile yerini alacak. Marka, tamamen yeni, çok yönlü 7 koltuklu aile otomobili ile dikkatleri üzerine çekecek.

Dacia, Ocak ayında açıkladığı stratejik planı kapsamında ürün gamını yenilemeye devam ediyor. Yılbaşında tamamen yenilenen Sandero ailesi, ilkbaharla birlikte Spring, Haziran ayında Yeni Duster’ın ardından  Dacia’nın yeni çok yönlü 7 koltuklu aile otomobili Münih’te dünya prömiyeri ile sahne alacak. 3 Eylül Cuma günü tanıtılacak olan otomobil, 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren Münih’te sergilenecek. Fuar için oldukça kapsamlı bir etkinlik planı yapan Dacia, 6 Eylül’den itibaren etkinliğin ana kapısında özgün bir stant ile yer alacak. Dacia’nın tüm yeni modelleri 7-12 Eylül tarihleri arasında Münih şehir merkezinde sergilenecek. Ayrıca sektörün en uygun fiyatlı elektrikli aracı Spring ile gerçek yaşam koşullarında benzersiz bir deneyim yaşatmak üzere fuar merkezi ile şehir merkezi arasında bir transfer hizmeti sağlanacak. Dacia CEO’su Denis Le Vot ve markanın yönetim ekibi 6 Eylül’de etkinlikte bulunacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020