Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

BOM Nürburgring’ten Kupayla Döndü

Borusan Otomotiv Motorsport pilotları Yağız Gedik ve Hasan Tansu GT4 Avrupa Serisi’nin beşinci ayak yarışlarını Almanya Nürburgring Pisti’nde PRO-AM klasmanında 2. sırada bitirdi.

Almanya’nın Nürburgring Pisti’nde gerçekleşen GT4 Avrupa Serisi 5. ayak ilk yarışında 11 kapı numarasıyla mücadele eden Yağız Gedik ve Hasan Tansu günü genel klasmanda 7., PRO-AM klasmanında ise 2. sırada tamamlayarak podyumda kupa kaldırdılar. Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler ikilisi ise başarılı bir performans sergileyerek yarışı kendi klasmanlarında ve genel klasmanda 7. sırada tamamladılar. İkinci yarışa 7. sırada başlayan Yağız Gedik ve Hasan Tansu ise rakip otomobil ile yaşanan temas sonucunda otomobilin hasar alması nedeniyle yarışı tamamlayamadılar. 12 kapı numarasıyla yarışan Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler ikilisi kendi klasmanlarında 11. sırada başladıkları yarışta, Berkay Besler’in rakibinin teması sebebiyle spin atmasına rağmen mücadeleyi bırakmadılar ve yarışı 9. sırada tamamladılar.GT4 Avrupa Serisi’nin son durağı olan 6. ayak yarışları 7-10 Ekim tarihlerinde İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşecek.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020