Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOSİKLET

Marc Marquez’den Sezonun İkinci Zaferi

MotoGP Dünya Şampiyonası’nın 15. yarışı Amerika Grand Prix’sinde gerçekleşti. Honda pilotu Marc Marquez, kazandığı zafer ile bu sezon 2. galibiyetine ulaşmış oldu.

MotoGP 2021 Dünya Şampiyonası’nın on beşinci yarışı Teksas Amerika’da gerçekleşti. Sekiz kez dünya şampiyonu olan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, kolundaki sakatlık sebebiyle verdiği 9 aylık aranın ardından döndüğü sezondaki on üçüncü yarışında ikinci zaferini kazandı.Sezonun on beşinci yarışı Teksas yakınlarındaki 5,5 kilometrelik Amerika Pisti’nde 20 tur üzerinden gerçekleştirildi. Repsol Honda takımının pilotu Marc Marquez, sezondaki ikinci zaferinin ardından şampiyonada 117 puana ulaştı. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020