Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOSİKLET

Aprilia Tuareg 660 Ocak’ta Türkiye’de

Aprilia, 660 ailesinin yeni üyesi Tuareg 660’ı 2022 yılının Ocak ayı sonundan itibaren Türkiye yollarına çıkartmaya hazırlanıyor.

İtalyan motosiklet devi Aprilia, 660 ailesini yepyeni Tuareg ile tamamlıyor. Spor naked ve supersport modellerinden sonra platformun adventure sınıfındaki üyesi Tuareg 660’ı tanıtan marka, çekici İtalyan tasarımı, gelişmiş üstün teknolojik özellikleri, yüksek performanslı motorunu maceracı kimliğiyle harmanlayarak Aprilia Tuareg 660’ı ortaya çıkarttı. Aprilia 660 platformunun sokak sürüşü için tasarlanmış RS ve Tuono 660 modellerinin ardından aynı platformu paylaşan Tuareg 660 ailenin gerçek arazi sürüşüne odaklanan yepyeni modeli oldu. Son derece önemli bir geçmişe sahip olan Tuareg ismi; sürüş kalitesi, performans ve eğlence garanti eden benzersiz bir değerler dizisini ifade ediyor. Mükemmel bir off-road motosikleti olan Tuareg 660, asfalt kullanımında ve hatta uzun soluklu yolculuklarda bile benzersiz bir sürüş keyfi vaat ediyor. Aprilia 660 çift silindirli motorun teknik altyapısı üzerine geliştirilen motor, ilk eskizlerden itibaren farklı bir kullanım amacı için tasarlanan şasi mimarisine monte edilmek üzere tasarlandı. Tuareg 660, tek silindirli Enduro motosikletler ile orta boy Adventure motosikletlerin özelliklerini harmanlayacak şekilde tasarlandı, geliştirildi ve üretildi. Gelişmiş off-road Adventure motosiklet sürüş özellikleri sunan Tuareg 660 çıtayı yükseltirken, gelişmiş teknik altyapısı, 80 HP’lik çift silindirli motorun performansı ve 187 kg boş ağırlığı ile mükemmel asfalt sürüş özellikleri sunuyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020