Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

KAMPANYA

Euromaster’dan Avantajlı Kampanya

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, binek araçlarda geçerli avantajlı kampanyasıyla baharı karşılıyor.

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster,  bahara binek araçlarda geçerli çok avantajlı bir kampanyayla merhaba diyor. Ramazan Bayramı’nın ve ardından yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte uzun yolculuklara güvenle çıkılabilmesi için lastik sağlığı ve araç bakımı kritik önem taşıyor. Bu kapsamda Euromaster kazaların önüne geçilebilmek ve yakıt tüketimini de azaltmak için, 1 Mart- 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli anlaşmalı Euromaster noktalarında 4 adet Michelin yaz lastiği ya da Cross Climate 4 mevsim lastiği alan kullanıcılara, 800 TL’ye varan servis ve araç bakım hizmeti indirimi sunuyor. Kampanya, lastik montajı, balans, lastik oteli, ilave lastik garantisi, ön düzen ayarı, periyodik bakım, yağ değişimi, fren sistemi, klima sistemi, silecek, akü ve Euromaster servislerinin sunduğu diğer hizmetlerde geçerli olacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020