Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Renault Rolland Garros’a Premium Partner Oldu

Renault, Roland-Garros Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın premium partneri oldu. Renault 160 adetlik bir filoyu turnuvanın kullanımı için tedarik edecek ve bunun 100 adedi yeni Megane E-Tech olacak.

Paris Grand Slam ve Renault, tarihlerinde yeni bir sayfa yazmak için güçlerini birleştirdi. Renault, 16 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek 2022 turnuvasıyla başlayarak, beş yıllık bir başlangıç süresi için dünyanın en prestijli spor etkinliklerinden biri olan Roland-Garros turnuvasının premium partneri oluyor.Renault ve Paris Grand Slam; Fransa’da doğma, güçlü bir uluslararası güce sahip olma, “Made Of France” gururunu taşıma gibi ortak değerleri paylaşıyor. Renault ve Fransız Tenis Federasyonu (FFT) arasındaki ortaklık, sürdürülebilir ulaşım ve sosyal sorumluluk olmak üzere iki stratejik temele dayanıyor. Renault ve Roland-Garros, her zaman daha sorumlu davranma noktasında da aynı yaklaşımı paylaşıyor. Bu nedenle sürdürülebilir ulaşım her iki marka için de büyük öneme sahip. Renault 2030 yılına kadar Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olma hedefiyle dönüşümünü hızlandırıyor. Renault’nun sürdürülebilir ulaşıma olan bu bağlılığı, markanın Fransa Açık Tenis Turnuvasına sağladığı araçlara da yansıyor. Renault 160 adetlik bir filoyu turnuvanın kullanımı için tedarik edecek ve bunun 100 adedi yeni Renault Megane E-Tech elektrikli olacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020