Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

LASTİK

Continental SportContact 7 Testlerde Birinci

Continental’in yeni spor lastiği SportContact 7, Almanya’da yapılan yaz lastiği testlerinde spor lastik segmentinde test edilen on lastik arasında en yüksek dereceye layık görüldü.

Continental’in yeni performans lastiği SportContact 7 piyasaya henüz çıkmasına rağmen testlerden şampiyonlukla dönmeye başladı. Autobild Dergisi “Elitäres Kräftemessen” adı verilen yaz lastiği testlerinde SportContact 7 lastiğini “örnek” lastik olarak tanıttı. SportContact 7 spor lastik segmentinde 245/40 R 19 ebatında Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı üreticilerin on lastiği arasında en yüksek dereceye layık görüldü. Lastikler BMW 5 Serisi bir araçla test edildi. Test sonuçlarına göre SportContact 7, kuru yolda mükemmel yol tutuş özellikleri ile ıslak yolda iyi suda kızaklama rezervleri, kısa fren mesafesi ve güvenli yol tutuşu ile adından övgüyle söz ettirdi. Kuru yollarda “daima formda” olan yüksek teknolojili spor lastiği, ıslak pistte iki rakibiyle kıyasıya bir yarışın ardından testten “çok iyi” bir sonuçla döndü. AutoBild testinin öncesinde de yeni SportContact 7, ürün karşılaştırmalarında uzmanlar tarafından ilk sırada yer alıyordu. İngiltere’de Tyre Reviews “şiddetle tavsiye edilir”, Sportauto ise “olağanüstü” olarak değerlendirmişti.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020