Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

Suzuki 24 Saat Yarışını Kazandı

Suzuki Fransa’nın Le Mans kentinde düzenlenen 24 Heures Motos adındaki ilk turunu art arda ikinci kez kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Motosiklet dünyasının efsanevi markası Suzuki, dayanıklılık konusundaki başarısını da zaferlerle taçlandırmaya devam ediyor. Japon üretici, Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından düzenlenen, dünyanın önde gelen Motosiklet Dayanıklılık Dünya Yol Yarışları Şampiyonası’nın ilk ayağını iki yıl üst üste kazanmayı başardı. EWC, Endurance yarış spesifikasyonlarına uyarlanan seri üretim tabanlı motosikletlerle yapılan motosiklet dayanıklılık yarışında Suzuki Motor Corporation’ın YOSHIMURA SERT (Suzuki Endurance Yarış Takımı) MOTUL takımı 24 Heures Motos yarışının ilk ayağını bir kez daha zaferle tamamladı.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020