Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Delphi Technologies Hartridge CRi-Pro Tezgâhı Pazara Sunuyor

Delphi Technologies, Euro 6 mevzuatı emisyon standartları için hayati önem taşıyan common rail enjektör teknolojisindeki gelişmeleriyle, servislere önemli bir hizmet fırsatı sağlıyor.

Temiz ve verimli araç teknolojilerinde dünya lideri BorgWarner’in çatısı altında bulunan Delphi Technologies, enjektör arıza teşhisindeki uzmanlığını her düzeydeki servis deneyimi için erişilebilir kılmak amacıyla sıfırdan tasarlanmış yeni Hartridge CRi-Pro tezgâhını pazara sunuyor. CRi-Pro, 2700 bar basınca kadar dayanabilen, 4 hatlı bir enjektör test tezgâhı olmasıyla dikkat çekerken, etkileyici akış iletimi ile birlikte testin en önemli aşamalarında güç sunuyor.  Görünümü yenilenen tezgâh, Sabre CRi Expert modelinin yüksek debili ileri seviye testi ile 4 hatlı düzeni hacimli iş yapan servisler için birleştiriyor. Makinenin ana çalışma alanı, kullanımın tüm aşamalarında teknisyen üretkenliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla enjektör montajını ve değişimini kolaylaştırmak için dikkatlice düzenlendi. CRi-Pro, tümü IRIS yazılımı aracılığıyla olmak üzere F2E, F2P ve F2R sistem enjektörlerinin yanı sıra C2i, C3i ve C4i enjektör teknolojilerinin resmi onarım programlarını desteklemek üzere Delphi Technologies tarafından yetkilendirildi. Buna ek olarak, binden fazla Bosch, Denso ve VDO kodlu test planına erişim sağlayan magmahTouchyazılımı aracılığıyla tüm markalara eksiksiz şekilde hitap edebiliyor. CRi-Pro, makine tasarımının hızlı ve kolay kullanımını ön planda tutmak için tüm markalar ve yetkili modları arasında düzenli olarak geçiş yapma anlayışıyla tasarlandı. Hartridge CRi-Pro üzerindeki Delphi Technologies yetkilendirmesi sayesinde serviste etkin bir test-tamir-test sürecinin yürütülmesi için yeni yetkili F2 serisi enjektör tamir programı ile birlikte çalışabiliyor. Yetkili tamir programı, uyarlanması kolay bir çözüm dahilinde parçalara erişimi, özel alet takımlarını, teknik belgeleri ve teknisyen eğitimini bir araya getiriyor. CRi-Pro’nun arıza teşhis testi ve kodlama kapasitesi, enjektör servisinde iş akışını hızlandırabiliyor ve ilk seferde tamir memnuniyetini sağlayabiliyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020