Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Yeni X1 ve Makyajlı 3 Serisi Türkiye’de

BMW’nin kompakt SAV modeli yeni X1 ile makyajlı 3 Serisi özel bir etkinlikte otomotiv basınına tanıtıldı.

Daha büyük, daha teknolojik ve daha fonksiyonel yönleriyle Premium SAV segmentinde standartları belirleyen yeni BMW X1, dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de 1 milyon 484 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla BMW Yetkili Satıcıları Showroomlarında sergilenmeye başlandı. Otomobilin ilk teslimatları ise Ekim ayının başından itibaren gerçekleşecek. BMW’nin sportif ve günlük sürüş keyfini bir arada sunan modeli makyajlı BMW 3 Serisi Ağustos ayından itibaren BMW tutkunlarıyla buluştu. Ön siparişe açıldığı günden bu yana otomobil severler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan yenilenmiş BMW 3 Serisi, 1 milyon 745 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarındaki yerini aldı.

X1 TESLİMATLARI EKİM AYINDA BAŞLIYOR

Borusan Otomotiv olarak temsilcisi oldukları BMW markasının en yeni ve en güncel modellerini dünya ile eş zamanlı Türkiye pazarına da sunduklarını belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, “Tamamen yenilenen BMW X ailesinin kompakt SAV modeli yeni X1, öne çıkan fonksiyonelliği ve geniş yaşam alanıyla segmentinde standartları belirliyor. Yeni nesil donanımları ve teknolojileri de bünyesinde barındıran BMW X1, Eylül ayından itibaren Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcılarımızdaki yerini aldı” dedi. Temmuz ayında ön siparişleri alınmaya başlanan yenilenmiş BMW 3 Serisi’nin otomobil tutkunları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Tiftik, “Borusan Otomotiv olarak tarafımıza ulaşan her talebi karşılamak için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Yıl sonuna kadar tarafımıza ulaşacak isteklere olumlu yönde cevap vermek adına üreticimizle en üst düzeyde temaslarımıza devam edeceğiz. Ayrıca bugün sizlerle bir araya getirdiğimiz bir diğer önemli modelimiz ise yeni BMW 3 Serisi Touring. Dinamik tasarımı ve geniş yükleme alanıyla BMW tutkunlarının yeni gözdesi olacaktır” dedi.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020