Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

DS 4 Satışa Sunuldu

DS 4, Türkiye’ye ilk etapta TROCADERO donanım versiyonu ve BlueHDi 130 motorla 1.080.600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

DS Automobiles, yepyeni modelleriyle premium otomobil dünyasındaki konumunu kuvvetlendirmeyi sürdürüyor. Dünya çapında premium segmentteki pazar payını artırmaya devam eden DS Automobiles, yeni DS 4 ile gelişimine hız katıyor. Dünyaca tanınmış uzmanlığın verdiği güvenden güç alan yeni kompakt premium DS 4, Türkiye’de ilk etapta TROCADERO versiyonu ve BlueHDi 130 motoru ile 1.080.600 TL’den başlayan fiyatla satılmaya başlanıyor. Özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip DS 4 ile ilgili olarak DS Automobiles Genel Müdürü Selim Eskinazi; “Festival Automobile International tarafından en güzel otomobil ödülüne layık görülen yeni DS 4 için teknik platformumuz üzerine yapılabilecek en güzel tasarımlardan birine imza atılması hedeflendi. DS AERO SPORT LOUNGE konseptinden ilham alınarak oluşturulan yeni DS 4, ana hatlarıyla atletik, oldukça kaslı, kompakt ve büyük jantlarıyla da hem aerodinamik, hem etkili ve hem de karizmatik bir otomobil oldu. Premium kompakt segmentin ana hatlarını yeniden belirlemek için; modern ve çekici SUV Coupe ile geleneksel kompakt hatchback harmonisi yakalandı” dedi. Eskinazi ayrıca; “DS 9 ve DS 7’ye ek olarak Türkiye pazarına sunduğumuz DS 4 ile markamızın her alanda etkinliğini artırmayı hedefliyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020