Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Yeni Ranger Rover Sport Türkiye’de

Yeni Range Rover Sport Türkiye’de ilk etapta 3.0 litre dizel 300 HP ve 3.0 litre dizel 350 HP mild hibrit (MHEV) motor seçenekleri ile sunulacak.

Sportif sürüşü modern lüks anlayışla buluşturan Range Rover Sport ailesinin üçüncü neslinin tanıtımı, ünlü şef Carlo Bernardini’nin hazırladığı özel tadım menüsü ve tasarımcı markası Sudietuz’un geceye özel tasarladığı kostümlerle 65 kişilik deneyim ekibinin performansı eşliğinde yapıldı. Geceye ev sahipliği yapan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, ilk neslinden bu yana geçen 17 yılda Range Rover Sport’un otomotiv dünyasında sportif lüks kavramına öncülük ettiğini belirterek; “Üreticimiz Jaguar Land Rover’ın duyurduğu Reimagine Stratejisi ve modern lüks bakış açımız doğrultusunda da değişim ve dönüşüm yolculuğumuz devam ediyor. Borusan Otomotiv olarak, modern lüks tasarım anlayışını dinamik performans ile birleştiren Yeni Range Rover Sport’u sizlerle böyle bir davetle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Tasarlandığı ilk günden bu yana segmentinde oyunun kurallarını değiştiren Range Rover Sport, yalın ve modern tasarımıyla hem sportif hem lüks sürüş beklentilerini en üst seviyede karşılıyor.” dedi.  Marka vizyonunu yansıtan, unutulmaz bir atmosfer ve gastronomi deneyimi yaşatmayı hedefleyen gecede şef Carlo Bernardini, Yeni Range Rover Sport’un modern lüks bakış açısıyla son derece örtüşen özel bir menü çıkardı. Menü tasarımından bileşenlerin dengesine kadar her açıdan belirgin olan bir mutfak felsefesi bulunan şef, Range Rover Sport’un yeni görsel kimliği ve aracın kendine özgü ”Dark, Dramatic, Edgy” dünyasından ilhamla özel bir tadım menüsü hazırladı. Artistik görsel bütünlüğü inovasyon ile harmanlayan tasarımcı markası Sudietuz ise kostüm tasarımlarına ve gecenin sofistike dünyasına katkı sağladı. Yeni Range Rover Sport Türkiye’de ilk etapta 3.0 litre dizel 300bg ve 3.0 litre dizel 350bg mild hibrit (MHEV) motor seçenekleri ile sunulacak. Yeni Range Rover Sport, SE, Dynamic SE, Dynamic HSE, Autobiography ve ilk yılına özel First Edition donanım paketleri ile Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcılarında yerini alacak. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020