Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOR SPORLARI

Nissan Formula-e Gen3 aracını görücüye çıkardı

Nissan Formula-e takımı Gen3 aracını, bu hafta Valencia’daki Ricardo Tormo Pisti’nde gerçekleştirilecek test ile tanıtacak.

Formula E’de ilk kez sadece Nissan markası olarak yarışacak Nissan Formula-eTakımı, kısa bir süre önce Madrid’de çarpıcı yeni görünüşünü gözler önüne serdi. Kiraz çiçeği deseniyle yeni başlangıçları temsil eden bu cesur tasarım, aynı zamanda takımın Japon kökenini de temsil ediyor. Önümüzdeki sezon ilk kez sadece Nissan markası altında yarışacak olan Nissan Formula-eTakımı, sürücüler Norman Nato ve Sacha Fenestraz’ın takıma katılımıyla 2022/23 resmen sezonunu başlattı. Nissan Formula-eTakımı, 17 numaralı araçla yarışacak Formula-eŞampiyonu Nato ve 23 numaralı araçla yarışacak Süper Formula ikincisi Fenestraz ile imzaladığı sözleşme ile deneyim ve gençliği bir araya getirmeyi hedefliyor. Sezon öncesi testi, Nissan güç ünitesine sahip NEOM McLaren Formula-eTakımı için de bir ilk olacak. Nissan ve McLaren bu yılın başlarında, Nissan güç ünitesi ile yarışacağı Gen3 aracı için bir ortaklık imzalamıştı.Test, 13 Aralık Salı günü başlayıp, 16 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek. Medya günü olarak belirlenen 15 Aralık Perşembe tarihinde ise yarış pistinde herhangi bir yarış olmayacak. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020