Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Delphi’den “Masters of Motion” Hareketi

Delphi Technologies, distribütörlerini ve servis ortaklarını Masters of Motion başlığı altındaki birçok kaynak sayesinde günümüzün ve yarının araçlarının tamiri için destekliyor.

BorgWarner çatısı altında, otomotiv üreticileri için geleceğe yönelik çözümler geliştiren Delphi Technologies, doğrudan teknisyenleri ve servisleri destekleme amaçlı sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk kampanyası başlatıyor. Masters of Motion adı verilen bu kampanya, otomotiv piyasasında ve son derece önemli olan servislerde geleceğe yönelik değişiklikler yapmayı hedefliyor. Delphi Technologies ekibi, kampanyayla ilgili oldukça yoğun bir çalışma yapmak için doğrudan servis noktalarına gitti. Ankete 4.000 servis katıldı ve teknisyenlerin uygulamada yaşadıkları deneyimleri daha iyi anlamak için 4 farklı odak grubu oluşturuldu. Bu araştırma, Avrupa’da Türkiye dahil 10 ülkeyi kapsadığından Masters of Motion içeriği ve uygulaması açısından kültürler arası bir odaklanma sağlamayı hedefliyor. Masters of Motion kapsamında sunulan kaynaklar, araştırmanın odak grubu aşamasında elde edilen bulguların doğrudan bir sonucu olarak hazırlandı. Bu içerikler, yeni bir dijital portalda yayınlanacak ve zaman içinde daha çok sayıda uygulama eğitimi videosu, resim ve kılavuz ekleneceğinden tüm kullanıcıların başvuracağı bir kaynak olacak. İçerikler, özellikle teknisyenlere yönelik olup servislerle iş birliği içinde geliştirilmeye devam edecek. Masters of Motion kampanyası kapsamında çalıştıkları yer, zaman ve çalışma şekli konusunda teknisyenlere destek verecek çok sayıda çevrimiçi ve çevrimdışı bilgi kaynağı olacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020