Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

LASTİK

ID.Buzz’da Hankook Kullanılıyor

Volkswagen “Bulli”nin yeniden yorumlanmış hali ID. Buzz ve hafif ticari araç versiyonu “Cargo”, özel yapım birinci sınıf Hankook lastikleri ile donatılıyor.

olkswagen, ikonik “Bulli”yi örnek alan ID. Buzz, elektrik çağı için trend belirleyici olarak gösterildi. Mükemmel bir genel sonuç için Wolfsburg’lu otomobil üreticisi de Hankook’un birinci sınıf lastiklerine güveniyor ve tercihini elektrikli araçların özel ihtiyaçları için geliştirilmiş olan Ventus S1 evo 3 ev’den yana kullanıyor. Buzz Cargo için yalnızca 18 inçlik temel ölçüler sunulurken, elektrikli otobüs ID. Buzz’a 21 inç ebatında da ulaşılabilir. Bu kombinasyonda, “HL” yük endeksi tanımlamasına sahip ilk Hankook premium binek otomobil lastiğinin prömiyeri yapıldı. Geliştirme aşaması yaklaşık iki buçuk yıl süren lastiğin özel zorluklardan biri, VW ID.Buzz’ın taşıyabileceği oldukça yüksek olan toplam ağırlığının binek otomobil seviyesinde mükemmelleştirilmiş sürüş dinamiği ile bir araya getirilmesiydi. “Hankook ve Volkswagen uzun yıllardır başarılı bir şekilde birlikte çalışıyor. VW ID.Buzz için lastikler geliştirmek, bu işbirliğinin bir diğer önemli özelliğidir. Hankook Tire Europe Başkanı Sanghoon Lee düşüncelerini, “Dünya çapında popüler olan orijinal ‘Bulli’yi anımsatan bu aracın fabrikadan Hankook lastikleriyle çıkması bizi gururlandırıyor” şeklinde ifade etti.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020