Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Honda Red Dot’tan 4 ödül Aldı

Honda, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde art arda 4 yıldır hem otomobil hem de motosiklet kategorilerinde ödül almaya devam ediyor.

Dünyanın en prestijli uluslararası ödülleri arasında yer alan Red Dot Tasarım Ödülleri’nde 2023 yılının kazananları açıklandı. Honda, otomobil kategorisinde yeni Civic e:HEV ve Civic Type R modelleri ile motosiklet kategorisinde ise CB750 Hornet ve XL750 Transalp modelleri ile 4 ödülün sahibi oldu. Honda mühendisliği ile insan odaklı bir yaklaşımla geliştirilen ve tüketiciler tarafından da beğenilen Honda tasarımları, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde art arda 4 yılda toplam 13 ödül kazandı. Red Dot Tasarım Ödülleri,Almanya’nın Essen şehrinde 1954’ten beri her yıl yıl düzenlenirken; bu kapsamda en güncel teknik, sosyal, ekonomik ve ekolojik konular kriterler arasında yer alıyor. Alanında uzman 50 jüri üyesi tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından en başarılı tasarımlar ödüllendiriliyor. 2020 yılında Honda e’nin kazandığı ‘En İyinin En İyisi’ ödülü de dahil olmak üzere Honda’nın toplam Red Dot Tasarım Ödülleri’nin sayısı 13’e yükseldi. 2020 yılından beri ödül kazanan Honda’nın, hem Honda e hem de CBR1000RR-R Fireblade SP modelleri Essen’deki dünyanın en önemli çağdaş tasarım sergilerinden biri olan Red Dot Tasarım Müzesi’nde sergileniyor.  

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020