Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

MOTOSİKLET

Suzuki Motobike İstanbul’da 3 Yeni Model Sergileyecek

Suzuki Motosiklet, Motobike İstanbul fuarında enduronun güçlü temsilcisi V-Strom 1050 DE, enduro ailesine yeni katılan V-Strom 800 DE ve 800 cc’lik yeni cadde motosikleti GSX-8S modellerini sergileyecek.

Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde temsil edilen Suzuki Motosiklet, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Motobike İstanbul’da, orta ve yüksek cc’li segmentteki boşluğu dolduran yeni modelleri V-Strom 1050 DE , V-Strom 800 DE ve GSX-8S’i sergileyecek. Mevcut V-Strom ailesinin alt ve üst serileri arasına konumlandırılan yeni modeller ile Suzuki motosiklet çeşitliliği artırılıyor. Street ve Touring modelleriyle tutkunlarının vazgeçemediği GSX serisine eklenen GSX-8S ile de niş motosiklet segmentindeki alternatifler çoğaltılıyor. Suzuki standında ayrıca markanın dayanıklı yapıları ve ekonomik işletim maliyetleriyle öne çıkan Address 125 ve Avenis 125 scooter modelleri de sergilenecek. 

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020