Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Benzinli DS 4 Türkiye’de

Türkiye pazarına BlueHDi 130 versiyonuyla giriş yapan DS 4’ün benzinli versiyonu 1.321.000 TL’lik başlangıç fiyatıyla satılmaya başlandı.

DS Automobiles, Türkiye’deki satışlarına BlueHDi 130 Otomatik ile başlanan premium kompakt segmentteki modeli DS 4’ün, benzinli motor seçeneğini de müşterileriyle buluşturmaya başladı. Dizel motorunda olduğu gibi PERFORMANCE LINE versiyonu ile ülkemize giriş yapan DS 4 PureTech 130 Otomatik’in fiyatı 1.321.000 TL’den başlıyor. Dizel motorunda olduğu gibi 130 beygir güç ve 8 ileri tam otomatik şanzıman ile kombine edilen benzinli DS 4, 230 Nm’lik tork değerine sahip. Kendi kategorisinde “Yılın Motoru” ödüllü güç ünitesiyle 0’dan saatte 100 kilometre hıza olan çıkışını 10,4 saniyede tamamlayabilen DS 4 PERFORMANCE LINE PureTech 130 Otomatik, 210 km/sa son sürate ulaşabiliyor. 100 kilometrede 6,1 litre (WLTP, bileşik) yakıt tüketimiyle de performans ve verimliliği bir arada sağlıyor.   

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020