Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Mandarin’deki BMW Pop-Up Store Yeni XM’i Ağırlıyor

Türkiye’de ilk kez Mandarin Oriental Bodrum’daki BMW Pop-Up Store’da sergilenen yeni XM, 27 Ağustos’a kadar otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

BMW Group’un Amerika’daki Spartanburg Fabrikası’nda üretilen yeni BMW XM, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilir lüksü merkeze alan BMW Pop-Up Store’da görücüye çıkıyor. Perakende çözümlerinde geleceğin temellerini atan Retail Next konseptiyle benzersiz bir deneyim vadeden BMW Pop-Up Store’u ziyaret edenler, yeni XM’i yakından inceleme fırsatı bulacak. BMW’nin amiral gemisi yeni 7 Serisi’yle kapılarını açtıktan sonra yeni XM’i ağırlayan Pop-Up Store, Ekim ayına kadar BMW’nin üst segmentteki farklı modellerine de ev sahipliği yapacak.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020