Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

SEKTÖR

Mobil Delvac Ailesi Yenilendi

Tarihi 100 yıla yaklaşan Mobil Delvac ailesi, artık Ultra, Modern ve Legend olmak üzere 3 farklı ürün grubuyla tüm ticari araçlara hizmet verecek.

Madeni ve sentetik yağ sektöründe en öncü teknolojileri kullanan Mobil Oil Türk A.Ş., Türkiye’de hafif ticari araçlar için özel olarak satışa sunulan ilk madeni yağ ürün grubu olan Delvac ailesini yeniledi. Mobil’in, 1925 yılında pazara sunduğu Delvac ailesi dünyanın dev otomotiv üreticilerinin fabrika dolum yağı olmasının yanı sıra pek çok markanın da tavsiye ettiği marka olarak dikkat çekiyor. Motor ömrünün uzamasına ve yakıt ekonomisine yardımcı olan, motorda çamur ve aşınmaya karşı mükemmel koruma sağlayan sentetik motor yağlarıyla ticari araç kullanıcılarının beğenisini kazanan Mobil Delvac ailesi, yenilenme sonrası Ultra, Modern ve Legend olmak üzere 3 farklı ürün grubuyla sadeleştirildi.  Marka, yeni ürün gruplarından Ultra ile en son teknoloji motorlara, Modern ile son 10 yıl içinde satın alınan motorlara, Legend ile de emektar motorlara hitap ediyor. Delvac ailesindeki bu değişimin ürün fiyatlarına da etkisi olmayacak.Ağır hizmet araçlarının geleceğinde dizel motorların hala önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Binek araçlarda yaşanan elektrifikasyon ağır hizmet tarafında daha geriden gelecek. Bizim de Mobil olarak, Delvac motor yağı ürünlerimizin tamamına yakını tüm önemli ticari motor OEM’leri tarafından onaylı veya onların gereksinimlerini karşılıyor. Mobil Delvac ailesi, pek çok pazarda olduğu gibi Türkiye pazarının da en sevilen ürün gruplarından biri” dedi.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020