Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

Volvo EM90 Oturma Odası Konforu Sunuyor

Volvo Cars’ın ilk tam elektrikli premium MPV’si Volvo EM90; geniş bir İskandinav oturma odasında seyahat edercesine yolculuk deneyimi sunuyor.

12 Kasım’da dünyaya tanıtılacak Volvo EM90, sadece geniş bir alan sunmak için değil, hayata eğlence, huzur ve yaşam kalitesi katmak amacıyla tasarlandı. EM90’un premium bir iç mekanında, ilk önce oldukça cömert bir kabin genişliği ve uzun diz mesafesi ile dikkat çekiyor. Bir çok premium malzemenin kullanıldığı EM90’da, sıfır yer çekimi yastıkları olarak adlandırılan lüks salon koltukları, gökyüzünün tadını çıkarmak için geniş bir panoramik tavan ve İskandinav tasarımının diğer tüm detayları bir araya geliyor. Volvo Cars Şangay Tasarım Stüdyosu Tasarım Başkanı Sophie Li, “EM90’ı tasarlarken, kişisel konfora sahip bir oda, stil ve zarafet içinde seyahat etmeyi vurgulayan bir deneyim yaratmaya odaklandık. EM90’ın iç mekanını tasarlarken, ailenizle birlikte seyahat ederken olduğu kadar iş seyahatlerinize de hizmet edecek bir otomobile odaklandık. Bu, tüm tasarım ekibi için heyecan verici bir görevdi” dedi.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020