Bizi takip edin

Hi, what are you looking for?

HABER

MG4 Avrupa’da Sınıfının En Çok Satılan Elektrikli Otomobili Oldu

MG4 Electric, ilk 9 aylık dönemde Avrupa’da 51 bin 660 adetlik satış rakamına ulaştı. Bu satış performansıyla MG4 Electric, Avrupa’da sınıfının en çok satan elektrikli otomobili oldu.

Dünyanın önde gelen otomotiv bilgi platformlarından Marklines’ın açıkladığı verilere göre MG4 Electric, ilk 9 aylık dönemde 51 bin 660 adetlik satış rakamına ulaştı. Bu satış performansıyla MG4 Electric, elektrikli C segmentinde bulunan 14 model arasında yüzde 25 pazar payına ulaşarak İngiltere ve Türkiye’nin dâhil olduğu tüm Avrupa ülkeleri arasında en çok satılan model oldu. 577 kilometreye varan menziliyle öne çıkan MG4 Electric, sahip olduğu ısı pompası teknolojisiyle soğuk hava şartlarında bile tam performans sağlıyor. Bu kapsamda Ecobest Challenge testlerini yüzde 94,25’lik menzil verimliliğiyle tamamlayan MG4 Electric, en verimli modellerin başında geliyor. 1 milyon 219 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan MG4 Electric’e sahip olmak isteyenler için 80 bin TL takas desteği ve kasım ayına özel 0,59 faizli kredi avantajı sunuluyor.

Yorum yazın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir

NOSTALJİK TEST

2012 yılında İtalya'da Misano Pisti'nde Audi'nin süper otomobili R8'in Plus versiyonunu kullanmıştım.

NOSTALJİK TEST

2010 yılının haziran ayında makyajlı Mazda6 modelini kullanmak için Barselona'ya gitmiştim. Mazda'nın orta sınıftaki modeli hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

NOSTALJİK TEST

2008 yılında yeni çıkan Mitsubishi Lancer EVO X’u İspanya-Granada’da test etme fırsatı bulmuşum. Bakalım efsane ralli otomobilinin son yol versiyonu ile ilgili neler dikkatimi...

NOSTALJİK TEST

2008 yılında Renault’un çevre ile ilgili projelerinin tanıtımı için Paris’e gitmiştik. Bütün tanıtım sırasında benim en çok dikkatimi çeken devrim niteliği taşıyan tamamen elektrikle...

Copyright © 2020